Kamarikuoro Krysostomos etsii toiminnalleen tukijoita

loka 23, 2015 Kategoriassa: Uutisia

Kamarikuoro Krysostomos on ortodoksista kirkkomusiikkia esittävä sekakuoro, joka on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen tasokkaimmista ortodoksisista kuoroista. Vuonna 2003 perustettu kuoro toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea ja harjoittelee ja konsertoi periodeittain musiikin maisteri Mikko Sidoroffin johdolla. Krysostomos on erikoistunut uuden suomalaisen ortodoksisen kirkkomusiikin esittämiseen ja kantaesittää vuosittain uusia sävellyksiä. Kamarikuoro Krysostomos on äänittänyt kolme levyä: Panihida (2007), Rauhaisa Valkeus (2011) ja Suuri paasto (2015).

Nyt Sinulla on mahdollisuus tukea kuoron toimintaa liittymällä yhdistyksemme kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksun suuruuden voit päättää itse (30–100 € vuodessa), ja jäsenyys on voimassa ko. kalenterivuoden. Kannatusjäsenmaksun tarkoituksena on tukea konserttiperiodien järjestämistä, uusien suomalaisten tilausteosten säveltämistä sekä suomalaisen ortodoksisen kirkkomusiikin tunnetuksi tekemistä. Kiitoksena tuestasi lähetämme postitse kuoron kuulumisia ja vuoden konserttikalenterin sekä pystymme tietysti järjestämään konsertteja eri puolilla Suomea ja äänittämään uutta tuotantoa.

Kannatusjäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten täyttämällä kotisivullamme olevan lomakkeen tai konserttien yhteydessä käymällä käsiohjelmien myyntipisteessä.

Tervetuloa Kamarikuoro Krysostomoksen tukijaksi!

Ulla Otava, puheenjohtaja
Mikko Sidoroff, taiteellinen johtaja