krysost1109_018

Kamarikuoro Krysostomos on ortodoksista kirkkomusiikkia esittävä sekakuoro, joka on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen tasokkaimmista ortodoksisista kuoroista. Vuonna 2003 perustettu kuoro toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea ja harjoittelee ja konsertoi periodeittain musiikin maisteri Mikko Sidoroffin johdolla. Krysostomos on erikoistunut uuden suomalaisen ortodoksisen kirkkomusiikin esittämiseen ja kantaesittää vuosittain uusia sävellyksiä. Kamarikuoro Krysostomos on äänittänyt neljä levyä: Panihida (2007), Rauhaisa Valkeus (2011), Suuri paasto (2015) ja Deesis (2016).

Nyt Sinulla on mahdollisuus tukea kuoron toimintaa liittymällä yhdistyksemme kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksun suuruuden voit päättää itse (30–100 € vuodessa), ja jäsenyys on voimassa ko. kalenterivuoden. Kannatusjäsenmaksun tarkoituksena on tukea konserttiperiodien järjestämistä, uusien suomalaisten tilausteosten säveltämistä sekä suomalaisen ortodoksisen kirkkomusiikin tunnetuksi tekemistä. Kiitoksena tuestasi lähetämme postitse kuoron kuulumisia ja vuoden konserttikalenterin sekä pystymme tietysti järjestämään konsertteja eri puolilla Suomea ja äänittämään uutta tuotantoa.

Kannatusjäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten täyttämällä alla olevan lomakkeen tai konserttien yhteydessä käymällä käsiohjelmien myyntipisteessä.

Tervetuloa Kamarikuoro Krysostomoksen tukijaksi!

Kamarikuoro Krysostomoksen puolesta

Elina Pyöli, puheenjohtaja
Mikko Sidoroff, taiteellinen johtaja

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Postiosoite (pakollinen)

Postinumero- ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Valitse kannatusjäsenmaksun suuruus

Kirjoita alla näkyvä teksti roskapostin estämiseksi

captcha

Näiden tietojen pohjalta lähetämme teille laskun yllä mainitulla summalla. Kannatusjäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden loppuun asti. Mikäli teille tulee kysyttävää kannatusjäsenyyteen liittyen, ottakaa yhteyttä taloudenhoitajaamme (taloudenhoitaja@kamarikuorokrysostomos.fi).