Sidoroffilla on instrumenttinaan erinomainen kuoro, joka taipuu vaativiin haasteisiin.. Ihmisääni soi tilassa harmonisena ja kauniina.”
Hannele Dolk – Kymen Sanomat 26.10.2010

Kamarikuoro Krysostomos on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen tasokkaimmista ortodoksisista kuoroista. Vuonna 2003 perustettu kuoro toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea ja harjoittelee periodeittain musiikin maisteri Mikko Sidoroffin johdolla. Krysostomos on erikoistunut uuden suomalaisen ortodoksisen kirkkomusiikin esittämiseen ja kantaesittää vuosittain uusia sävellyksiä.

Kuoron nimi tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa ”kultasuuta”. Se viittaa myös 300-luvulla eläneeseen Konstantinopolin arkkipiispaan isä Johannes Krysostomokseen, joka puheenlahjojensa ansiosta sai kyseisen lisänimen.

Kamarikuoro Krysostomos on äänittänyt Alba Records -levymerkille neljä levyä: Panihida (2007), Rauhaisa Valkeus (2011), Suuri paasto (2015) ja Deesis (2016). Suomen Kuoronjohtajayhdistys ja Suomen Soittajain ja Laulajain Liitto valitsivat Panihidan Vuoden 2007 Kuorolevyksi.

Krysostomos on koko toimintansa ajan raivannut tietä uudelle ortodoksiselle musiikille. Kuoronjohtaja Mikko Sidoroffin sävellykset lukeutuvat kuoron perusohjelmistoon. Niiden lisäksi kuoro on kantaesittänyt musiikkia mm. Ville Matvejeffilta, Henri Sokalta, Lauri Mäntysaarelta sekä Pekka Jalkaselta. Kaikki uudet sävellykset jatkavat ortodoksisen kirkkomusiikkiperinteen rikasta ketjua, ja tämän tradition eteenpäin vieminen on Kamarikuoro Krysostomoksen toiminnan kivijalka.

Kuoron varsinaiset jäsenet:

Sopraanot:
 Anna Kanerva Lamppu, Jaana Mäenpää, Heidi Pelander, Pia Perola, Larissa Qvintus-Petsalo, Taru-Maija Ruuskanen, Elina San, Laura Salovaara, Liisa Sihvonen, Nina Skibdahl

Altot:
Satu Hoffren, Sonja Kosunen, Mervi Luonila, Maisa Mikkonen, Annamari Muikku, Ulla Otava, Miia Perkola, Elina Pyöli, Kaisa Pönkä, Sofia Silvo, Iina Vidgrén, Mirja Vänskä

Tenorit:
 Jaakko Huhta, Juho Hämäläinen, Juha Kummu, Oskari Leino, Altti Moisala, Markus Peltonen, Christoffer Wärn

Bassot:
 Carlo Kyllönen, Erkki Nurmi, Tommi Penttinen, Arttu Punkkinen, Markus Sidoroff, Tuomas Sidoroff, Pauli Vidgrén, Mikko Vilpponen, Juhani Viskari