Uutisia

11.4.2021

Kamarikuoro Krysostomoksen pääsiäistervehdys


Kristus nousi kuolleista! Totisesti nousi!

Myös tänä vuonna vietettiin pääsiäistä koronan varjossa, ja monissa paikoissa kirkkokansa joutui juhlimaan juhlien juhlaa ruutujen ääressä. Pääsiäistä ei voi kuitenkaan perua, minkä johdosta Kamarikuoro Krysostomos haluaa lähettää kaikille kuulijoilleen virtuaalisen pääsiäistervehdyksen.

Koska kuoromme jokavuotinen perinne esittää Mikko Sidoroffin sävellys "Suuri paasto" jouduttiin tänäkin vuonna perumaan, toteutimme tästä teoskokonaisuudesta kaksi virtuaalikuoroesitystä. Niitä varten kukin kuorolainen äänitti ja kuvasi oman osuutensa kotonaan ja nämä palaset työsti yhteen kuoromme 1. basso Arttu Punkkinen.

Ennenpyhitettyjen lahjain liturgiaan lukeutuva veisu Nyt taivasten voimat julkaistiin kiirastorstaina ja nyt on vuorossa pääsiäisen aamupalveluksen tropari Sinun ylösnousemistasi Kristus Vapahtaja. Tämä tropari käynnistää pääsiäisyön juhlan ja sen myötä ylösnousemuksen odotus tihenee. Taivaan enkelit sitä jo ylistävät, ja me valmistaudumme yhtymään heidän kuoroonsa.

<< Takaisin
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram