Konsertit  >>

Mikko Sidoroff: Vigilia

3.2.2024 klo 16:00
Uusikaupunki

Uudenkaupungin kirkko 3.2.2024 klo 16.00
Rauman kirkko 3.2.2024 klo 20.00

Kamarikuoro Krysostomoksen 20-vuotisjuhlavuosi huipentui Mikko Sidoroffin uuteen mittavaan, ruotsinkieliseen Vigilia -sävellyksen kantaesitykseen Porvoossa ja Loviisassa lokakuussa 2023. Nyt kyseisen teoksen voi kuulla Uudessakaupungissa ja Raumalla. Tiettävästi kyseistä teosta ei ole sävelletty aikaisemmin suomen toisella virallisella kielellä ja kyseessä on Krysostomoksen ensimmäinen konsertti, jonka se laulaa kokonaan ruotsiksi. Noin tunnin mittainen kokonaisuus koostuu ortodoksisen kirkon ehtoo- ja aamupalveluksen ns. kiinteistä osista, jotka lauletaan aina lauantai-iltaisin toimitettavassa vigiliassa. Kantaesitys juhlistaa kuoron ja sen perustaja Mikko Sidoroffin jo 20 vuotta jatkunutta menestyksekästä yhteistyötä.

Mikko Sidoroffin sävellystyötä ovat tukeneet Svenska Kulturfonden, Suomen ortodoksinen kirkko sekä Suomen Säveltäjäin Sibelius-rahasto. Suuri kiitos!

Ilmainen sisäänpääsy, käsiohjelma 10/15€

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram